delamar.it

IT support op locatie en afstand

AWS Summit Benelux

In April vond de Amazon Web Services Summit plaats in de RAI in Amsterdam. Een interessante beurs die een overzicht bied van de huidige en toekomstige webdiensten van Amazon. Ook kwamen veel partners aan het woord die presentaties gaven over hun diensten die op het AWS platform zijn gebouwd.

“Nieuw met cloud of reeds een ervaren gebruiker? De AWS Summit is bedoeld om jou te inspireren met nieuwe kennis en inzichten. De AWS Summit zal plaatsvinden op 17 april 2019 in de RAI in Amsterdam. Dit (gratis) evenement is bedoeld om nieuwe klanten te informeren over Amazon Web Services (AWS) en biedt bestaande klanten informatie over architectuur, best practices en nieuwe diensten. “
Meer informatie en de Keynote van de AWS Summit Benelux

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 delamar.it

Thema door Anders Norén