delamar.it

IT support op locatie en afstand

Training Microsoft 365 Business

In maart 2018 heb ik bij Ingram Micro, mijn belangrijkste leverancier voor Cloud diensten, een tweedaagse training gevolgd om Microsoft 365 Business onder de knie te krijgen. Tijdens deze twee dagen werd de toekomstvisie van Microsoft beschreven, kwamen alle mogelijkheden van deze nieuwe dienst van Microsoft aan bod, en waren er veel hands-on sessies waarin het product volledig uitgeprobeerd kon worden.

Het is een interessante nieuwe service, die een complexe serverstructuur voor kleine bedrijven overbodig maakt, maar het wel mogelijk maakt om centraal computerbeheer uit te voeren. De integratie met het inmiddels breed ge√Įmplementeerde Office 365 maakt het een interessant en compleet product.

Meer informatie bij Ingram Micro over Microsoft 365 Business

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 delamar.it

Thema door Anders Norén