delamar.it

IT support op locatie en afstand

Mail, adresboek en agenda synchroon!

exchange-online

Wat voorheen alleen mogelijk was met een dure bedrijfsserver en bijbehorende software licenties is nu ook voor kleine bedrijven weggelegd. Dit is een van de beste manieren om van e-mail gebruik te maken. Exchange Online zorgt voor een professionele e-mail service en maakt het mogelijk om efficiënt met meerdere apparaten van e-mail, contactpersonen en de agenda gebruik te maken. Of u nou Microsoft Outlook op een computer gebruikt, het email programma op een iPad, of via webmail op een andere locatie, al uw gegevens zijn overal beschikbaar en gesynchroniseerd.

Ook is het probleem van een volle mailbox verleden tijd, want Exchange Online heeft standaard een mailbox die tot 50GB aan data kan bevatten en zelfs uitbreidingen hiervan zijn mogelijk. Het is mogelijk om de huidige e-mailhistorie en contactpersonen op te nemen in de nieuwe omgeving.  Op vakantie of een andere locatie de mailbox bijwerken, op meerdere apparaten kunnen zien of berichten beantwoord zijn, en mappen die altijd up-to-date zijn.

Uw agenda met meerdere apparaten synchroniseren, een afspraak inzien, wijzigen of toevoegen met een smartphone, tablet of laptop is allemaal mogelijk. Uw agenda delen met collega of iemand uitnodigen voor een afspraak, ook dat kan. Geen eigen apparaat bij de hand? Log in op de website van Office 365 en maak gebruik van uw email, afspraken, taken en uw contactpersonen.

Eindelijk een georganiseerde lijst met contactpersonen, ongeacht welk apparaat u gebruikt. Van telefoon wisselen en niet weer de uitdaging aangaan van het overzetten van de contacten, maar gewoon direct synchroniseren!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 delamar.it

Thema door Anders Norén